Jean-Christophe Vergerolle Futbolcu Profili

Jean-Christophe Vergerolle isimli futbolcu Fransa ülkesinde Paris şehrinde 7/12/1985 tarihinde doğmuştur. Fransa vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Jean-Christophe Vergerolle sol bek mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde 188 cm boyunda ve güçlü ayağı sol olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Royal Charleroi Sporting Club olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Royal Charleroi Sporting Club olarak aradığı takımında 150000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 0 maça çıkan Jean-Christophe , 0 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 800000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Jean-Christophe Vergerolle
  • Gol Sayısı : 0
  • Kart Sayısı : 0
  • Oynadığı Maç : 0
  • Aldığı Süre : 0
  • Dakika / Gol Performansı : golü bulunmuyor
  • Kulüp : Royal Charleroi Sporting Club
  • Kulüp Resmi Adı : Royal Charleroi Sporting Club
  • Doğum Yeri : Fransa
  • Doğduğu Şehir : Paris
  • Vatandaşı olduğu ülke : Fransa
  • Pozisyon : sol bek
  • Bölge : Defans
  • Ayak : sol
  • Boy : 188
  • Güncel Market Değeri : 150000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 800000 EURO
  • Güçlü ayağı : sol ayaklı futbolculart
  • Boyu :

Jean-Christophe Vergerolle Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Jean-Christophe , Soyadı Vergerolle olup , instagram adresi jean-christophe-vergerolle olarak bilinmektedir.

Jean-Christophe Vergerolle Golleri

Jean-Christophe Vergerolle gollerine ait Jean-Christophe Vergerolle gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 0 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=jean-christophe-vergerolle+golleri

Jean-Christophe Vergerolle Nereli ? Jean-Christophe Vergerolle Hangi Ülkeden

Vergerolle France doğumlu olup , Paris şehrinde dünyaya gelmiştir. AyrıcaFransa vatandaşıdır.

Jean-Christophe Vergerolle Kaç Yaşında ?

Jean-Christophe Vergerolle 7/12/1985 tarihinde doğmuştur.

Jean-Christophe Vergerolle Eşi , Jean-Christophe Vergerolle Sevgilisi Kim ?

Jean-Christophe Vergerolle eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Jean-Christophe Vergerolle sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Jean-Christophe+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Jean-Christophe Vergerolle Fotoğrafları

Vergerolle wallpaper , Jean-Christophe Vergerolle duvar kağıtları ve Jean-Christophe Vergerolle fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Jean-Christophe Vergerolle İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 0 maça çıkan Jean-Christophe Vergerolle , 0 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 800000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Jean-Christophe Vergerolle Maaşı , Jean-Christophe Vergerolle Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Royal Charleroi Sporting Club olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Royal Charleroi Sporting Club olarak aradığı takımında 150000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Jean-Christophe Vergerolle Saç Stili , Saç Modeli

188 cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 0 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Jean-Christophe Vergerolle  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Jean-Christophe Vergerolle Forması

Vergerolle forma deseni , Vergerolle forma örneği , Vergerolle iç saha forması ve Vergerolle dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=Vergerolle+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Jean-Christophe Vergerolle çocuk forması için Royal Charleroi Sporting Club online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Jean-Christophe Vergerolle neden link yedi , Jean-Christophe Vergerolle annesi , Jean-Christophe Vergerolle babası , Jean-Christophe Vergerolle ailesi , Jean-Christophe Vergerolle penaltı , Jean-Christophe Vergerolle imzası , kaç gol attı , Jean-Christophe Vergerolle şarkısı , Jean-Christophe Vergerolle yıllık maaşı , Jean-Christophe Vergerolle sakatlandı mı ? , Jean-Christophe Vergerolle serbest kalma bedeli , Jean-Christophe Vergerolle transfer , Jean-Christophe Vergerolle burcu , Jean-Christophe Vergerolle twitter hesabı , Jean-Christophe Vergerolle facebook hesabı , Jean-Christophe Vergerolle youtube kanalı , Jean-Christophe Vergerolle bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir