Anselmo García MacNulty Futbolcu Profili

Anselmo García MacNulty isimli futbolcu ispanya ülkesinde Sevilla şehrinde 2/19/2003 tarihinde doğmuştur. İrlanda vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Anselmo García MacNulty Merkez orta saha mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde 190 cm boyunda ve güçlü ayağı sol olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle olarak aradığı takımında 750000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 15 maça çıkan Anselmo , 1038 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 750000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Anselmo García MacNulty
  • Gol Sayısı : 0
  • Kart Sayısı : 5
  • Oynadığı Maç : 15
  • Aldığı Süre : 1038
  • Dakika / Gol Performansı : golü bulunmuyor
  • Kulüp : Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
  • Kulüp Resmi Adı : Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
  • Doğum Yeri : ispanya
  • Doğduğu Şehir : Sevilla
  • Vatandaşı olduğu ülke : İrlanda
  • Pozisyon : Merkez orta saha
  • Bölge : Defans
  • Ayak : sol
  • Boy : 190
  • Güncel Market Değeri : 750000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 750000 EURO
  • Güçlü ayağı : sol ayaklı futbolculart
  • Boyu : Uzun Boylu Futbolcular

Anselmo García MacNulty Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Anselmo , Soyadı García MacNulty olup , instagram adresi anselmo-garcia-macnulty olarak bilinmektedir.

Anselmo García MacNulty Golleri

Anselmo García MacNulty gollerine ait Anselmo García MacNulty gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 0 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=anselmo-garcia-macnulty+golleri

Anselmo García MacNulty Nereli ? Anselmo García MacNulty Hangi Ülkeden

García MacNulty Spain doğumlu olup , Sevilla şehrinde dünyaya gelmiştir. Ayrıcaİrlanda vatandaşıdır.

Anselmo García MacNulty Kaç Yaşında ?

Anselmo García MacNulty 2/19/2003 tarihinde doğmuştur.

Anselmo García MacNulty Eşi , Anselmo García MacNulty Sevgilisi Kim ?

Anselmo García MacNulty eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Anselmo García MacNulty sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Anselmo+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Anselmo García MacNulty Fotoğrafları

García MacNulty wallpaper , Anselmo García MacNulty duvar kağıtları ve Anselmo García MacNulty fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Anselmo García MacNulty İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 15 maça çıkan Anselmo García MacNulty , 1038 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 750000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Anselmo García MacNulty Maaşı , Anselmo García MacNulty Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle olarak aradığı takımında 750000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Anselmo García MacNulty Saç Stili , Saç Modeli

190 cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 15 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Anselmo García MacNulty  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Anselmo García MacNulty Forması

García MacNulty forma deseni , García MacNulty forma örneği , García MacNulty iç saha forması ve García MacNulty dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=García MacNulty+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Anselmo García MacNulty çocuk forması için Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Anselmo García MacNulty neden link yedi , Anselmo García MacNulty annesi , Anselmo García MacNulty babası , Anselmo García MacNulty ailesi , Anselmo García MacNulty penaltı , Anselmo García MacNulty imzası , kaç gol attı , Anselmo García MacNulty şarkısı , Anselmo García MacNulty yıllık maaşı , Anselmo García MacNulty sakatlandı mı ? , Anselmo García MacNulty serbest kalma bedeli , Anselmo García MacNulty transfer , Anselmo García MacNulty burcu , Anselmo García MacNulty twitter hesabı , Anselmo García MacNulty facebook hesabı , Anselmo García MacNulty youtube kanalı , Anselmo García MacNulty bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir