Christopher Antwi-Adjei Futbolcu Profili

Christopher Antwi-Adjei isimli futbolcu Almanya ülkesinde Hagen şehrinde 2/7/1994 tarihinde doğmuştur. Gana vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Christopher Antwi-Adjei Sol kanat oyuncusu mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde 174 cm boyunda ve güçlü ayağı sağ olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft olarak aradığı takımında 2200000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 51 maça çıkan Christopher , 3386 dakika süre almış , 9 gol değerine sahip olup , her 376.22222222222 dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 2200000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Christopher Antwi-Adjei
  • Gol Sayısı : 9
  • Kart Sayısı : 3
  • Oynadığı Maç : 51
  • Aldığı Süre : 3386
  • Dakika / Gol Performansı : 376.22222222222
  • Kulüp : Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft
  • Kulüp Resmi Adı : Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft
  • Doğum Yeri : Almanya
  • Doğduğu Şehir : Hagen
  • Vatandaşı olduğu ülke : Gana
  • Pozisyon : Sol kanat oyuncusu
  • Bölge : Hücum
  • Ayak : sağ
  • Boy : 174
  • Güncel Market Değeri : 2200000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 2200000 EURO
  • Güçlü ayağı : sağ ayaklı futbolcular
  • Boyu :

Christopher Antwi-Adjei Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Christopher , Soyadı Antwi-Adjei olup , instagram adresi christopher-antwi-adjei olarak bilinmektedir.

Christopher Antwi-Adjei Golleri

Christopher Antwi-Adjei gollerine ait Christopher Antwi-Adjei gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 9 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=christopher-antwi-adjei+golleri

Christopher Antwi-Adjei Nereli ? Christopher Antwi-Adjei Hangi Ülkeden

Antwi-Adjei Germany doğumlu olup , Hagen şehrinde dünyaya gelmiştir. AyrıcaGana vatandaşıdır.

Christopher Antwi-Adjei Kaç Yaşında ?

Christopher Antwi-Adjei 2/7/1994 tarihinde doğmuştur.

Christopher Antwi-Adjei Eşi , Christopher Antwi-Adjei Sevgilisi Kim ?

Christopher Antwi-Adjei eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Christopher Antwi-Adjei sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Christopher+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Christopher Antwi-Adjei Fotoğrafları

Antwi-Adjei wallpaper , Christopher Antwi-Adjei duvar kağıtları ve Christopher Antwi-Adjei fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Christopher Antwi-Adjei İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 51 maça çıkan Christopher Antwi-Adjei , 3386 dakika süre almış , 9 gol değerine sahip olup , her 376.22222222222 dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 2200000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Christopher Antwi-Adjei Maaşı , Christopher Antwi-Adjei Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft olarak aradığı takımında 2200000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Christopher Antwi-Adjei Saç Stili , Saç Modeli

174 cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 51 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Christopher Antwi-Adjei  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Christopher Antwi-Adjei Forması

Antwi-Adjei forma deseni , Antwi-Adjei forma örneği , Antwi-Adjei iç saha forması ve Antwi-Adjei dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=Antwi-Adjei+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Christopher Antwi-Adjei çocuk forması için Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Christopher Antwi-Adjei neden link yedi , Christopher Antwi-Adjei annesi , Christopher Antwi-Adjei babası , Christopher Antwi-Adjei ailesi , Christopher Antwi-Adjei penaltı , Christopher Antwi-Adjei imzası , kaç gol attı , Christopher Antwi-Adjei şarkısı , Christopher Antwi-Adjei yıllık maaşı , Christopher Antwi-Adjei sakatlandı mı ? , Christopher Antwi-Adjei serbest kalma bedeli , Christopher Antwi-Adjei transfer , Christopher Antwi-Adjei burcu , Christopher Antwi-Adjei twitter hesabı , Christopher Antwi-Adjei facebook hesabı , Christopher Antwi-Adjei youtube kanalı , Christopher Antwi-Adjei bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir