Lukas Browning Lagerfeldt Futbolcu Profili

Lukas Browning Lagerfeldt isimli futbolcu İrlanda ülkesinde Drogheda, Louth şehrinde 1/6/1999 tarihinde doğmuştur. İsveç vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Lukas Browning Lagerfeldt Defansif orta saha mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde cm boyunda ve güçlü ayağı ikisi de olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Football Club Twente olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Football Club Twente olarak aradığı takımında 125000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 0 maça çıkan Lukas , 0 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 150000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Lukas Browning Lagerfeldt
  • Gol Sayısı : 0
  • Kart Sayısı : 0
  • Oynadığı Maç : 0
  • Aldığı Süre : 0
  • Dakika / Gol Performansı : golü bulunmuyor
  • Kulüp : Football Club Twente
  • Kulüp Resmi Adı : Football Club Twente
  • Doğum Yeri : İrlanda
  • Doğduğu Şehir : Drogheda, Louth
  • Vatandaşı olduğu ülke : İsveç
  • Pozisyon : Defansif orta saha
  • Bölge : Orta Saha
  • Ayak : ikisi de
  • Boy :
  • Güncel Market Değeri : 125000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 150000 EURO
  • Güçlü ayağı : iki ayağını kullanabilen futbolcular
  • Boyu :

Lukas Browning Lagerfeldt Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Lukas , Soyadı Browning Lagerfeldt olup , instagram adresi lukas-browning-lagerfeldt olarak bilinmektedir.

Lukas Browning Lagerfeldt Golleri

Lukas Browning Lagerfeldt gollerine ait Lukas Browning Lagerfeldt gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 0 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=lukas-browning-lagerfeldt+golleri

Lukas Browning Lagerfeldt Nereli ? Lukas Browning Lagerfeldt Hangi Ülkeden

Browning Lagerfeldt Ireland doğumlu olup , Drogheda, Louth şehrinde dünyaya gelmiştir. Ayrıcaİsveç vatandaşıdır.

Lukas Browning Lagerfeldt Kaç Yaşında ?

Lukas Browning Lagerfeldt 1/6/1999 tarihinde doğmuştur.

Lukas Browning Lagerfeldt Eşi , Lukas Browning Lagerfeldt Sevgilisi Kim ?

Lukas Browning Lagerfeldt eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Lukas Browning Lagerfeldt sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Lukas+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Lukas Browning Lagerfeldt Fotoğrafları

Browning Lagerfeldt wallpaper , Lukas Browning Lagerfeldt duvar kağıtları ve Lukas Browning Lagerfeldt fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Lukas Browning Lagerfeldt İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 0 maça çıkan Lukas Browning Lagerfeldt , 0 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 150000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Lukas Browning Lagerfeldt Maaşı , Lukas Browning Lagerfeldt Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Football Club Twente olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Football Club Twente olarak aradığı takımında 125000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Lukas Browning Lagerfeldt Saç Stili , Saç Modeli

cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 0 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Lukas Browning Lagerfeldt  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Lukas Browning Lagerfeldt Forması

Browning Lagerfeldt forma deseni , Browning Lagerfeldt forma örneği , Browning Lagerfeldt iç saha forması ve Browning Lagerfeldt dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=Browning Lagerfeldt+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Lukas Browning Lagerfeldt çocuk forması için Football Club Twente online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Lukas Browning Lagerfeldt neden link yedi , Lukas Browning Lagerfeldt annesi , Lukas Browning Lagerfeldt babası , Lukas Browning Lagerfeldt ailesi , Lukas Browning Lagerfeldt penaltı , Lukas Browning Lagerfeldt imzası , kaç gol attı , Lukas Browning Lagerfeldt şarkısı , Lukas Browning Lagerfeldt yıllık maaşı , Lukas Browning Lagerfeldt sakatlandı mı ? , Lukas Browning Lagerfeldt serbest kalma bedeli , Lukas Browning Lagerfeldt transfer , Lukas Browning Lagerfeldt burcu , Lukas Browning Lagerfeldt twitter hesabı , Lukas Browning Lagerfeldt facebook hesabı , Lukas Browning Lagerfeldt youtube kanalı , Lukas Browning Lagerfeldt bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir