Caleb Patterson-Sewell Futbolcu Profili

Caleb Patterson-Sewell isimli futbolcu Amerika Birleşik Devletleri ülkesinde Hendersonville, Tennessee şehrinde 5/20/1987 tarihinde doğmuştur. Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Caleb Patterson-Sewell Kaleci mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde 190 cm boyunda ve güçlü ayağı sağ olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Gil Vicente Futebol Clube olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Gil Vicente Futebol Clube olarak aradığı takımında 100000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 1 maça çıkan Caleb , 90 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 400000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Caleb Patterson-Sewell
  • Gol Sayısı : 0
  • Kart Sayısı : 1
  • Oynadığı Maç : 1
  • Aldığı Süre : 90
  • Dakika / Gol Performansı : golü bulunmuyor
  • Kulüp : Gil Vicente Futebol Clube
  • Kulüp Resmi Adı : Gil Vicente Futebol Clube
  • Doğum Yeri : Amerika Birleşik Devletleri
  • Doğduğu Şehir : Hendersonville, Tennessee
  • Vatandaşı olduğu ülke : Amerika Birleşik Devletleri
  • Pozisyon : Kaleci
  • Bölge : Kaleci
  • Ayak : sağ
  • Boy : 190
  • Güncel Market Değeri : 100000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 400000 EURO
  • Güçlü ayağı : sağ ayaklı futbolcular
  • Boyu : Uzun Boylu Futbolcular

Caleb Patterson-Sewell Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Caleb , Soyadı Patterson-Sewell olup , instagram adresi caleb-patterson-sewell olarak bilinmektedir.

Caleb Patterson-Sewell Golleri

Caleb Patterson-Sewell gollerine ait Caleb Patterson-Sewell gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 0 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=caleb-patterson-sewell+golleri

Caleb Patterson-Sewell Nereli ? Caleb Patterson-Sewell Hangi Ülkeden

Patterson-Sewell United States doğumlu olup , Hendersonville, Tennessee şehrinde dünyaya gelmiştir. AyrıcaAmerika Birleşik Devletleri vatandaşıdır.

Caleb Patterson-Sewell Kaç Yaşında ?

Caleb Patterson-Sewell 5/20/1987 tarihinde doğmuştur.

Caleb Patterson-Sewell Eşi , Caleb Patterson-Sewell Sevgilisi Kim ?

Caleb Patterson-Sewell eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Caleb Patterson-Sewell sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Caleb+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Caleb Patterson-Sewell Fotoğrafları

Patterson-Sewell wallpaper , Caleb Patterson-Sewell duvar kağıtları ve Caleb Patterson-Sewell fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Caleb Patterson-Sewell İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 1 maça çıkan Caleb Patterson-Sewell , 90 dakika süre almış , 0 gol değerine sahip olup , her golü bulunmuyor dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 400000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Caleb Patterson-Sewell Maaşı , Caleb Patterson-Sewell Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Gil Vicente Futebol Clube olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Gil Vicente Futebol Clube olarak aradığı takımında 100000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Caleb Patterson-Sewell Saç Stili , Saç Modeli

190 cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 1 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Caleb Patterson-Sewell  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Caleb Patterson-Sewell Forması

Patterson-Sewell forma deseni , Patterson-Sewell forma örneği , Patterson-Sewell iç saha forması ve Patterson-Sewell dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=Patterson-Sewell+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Caleb Patterson-Sewell çocuk forması için Gil Vicente Futebol Clube online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Caleb Patterson-Sewell neden link yedi , Caleb Patterson-Sewell annesi , Caleb Patterson-Sewell babası , Caleb Patterson-Sewell ailesi , Caleb Patterson-Sewell penaltı , Caleb Patterson-Sewell imzası , kaç gol attı , Caleb Patterson-Sewell şarkısı , Caleb Patterson-Sewell yıllık maaşı , Caleb Patterson-Sewell sakatlandı mı ? , Caleb Patterson-Sewell serbest kalma bedeli , Caleb Patterson-Sewell transfer , Caleb Patterson-Sewell burcu , Caleb Patterson-Sewell twitter hesabı , Caleb Patterson-Sewell facebook hesabı , Caleb Patterson-Sewell youtube kanalı , Caleb Patterson-Sewell bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir