Morten ‘Duncan’ Rasmussen Futbolcu Profili

Morten ‘Duncan’ Rasmussen isimli futbolcu Danimarka ülkesinde Kopenhagen şehrinde 1/31/1985 tarihinde doğmuştur. Danimarka vatandaşı olarak futbol dünyasında yer alan Morten ‘Duncan’ Rasmussen Santrafor mevkisinde oynadığı futbol ile öne çıkmıştır. Fiziksel özelliği incelendiğinde 186 cm boyunda ve güçlü ayağı sağ olarak bilinmektedir.

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Aarhus Gymnastik Forening olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Aarhus Gymnastik Forening olarak aradığı takımında 150000 Euro market değerinde bulunmaktadır. Kariyer boyunca toplam 111 maça çıkan Morten , 6624 dakika süre almış , 68 gol değerine sahip olup , her 97.411764705882 dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 3000000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

  • ADI : Morten ‘Duncan’ Rasmussen
  • Gol Sayısı : 68
  • Kart Sayısı : 8
  • Oynadığı Maç : 111
  • Aldığı Süre : 6624
  • Dakika / Gol Performansı : 97.411764705882
  • Kulüp : Aarhus Gymnastik Forening
  • Kulüp Resmi Adı : Aarhus Gymnastik Forening
  • Doğum Yeri : Danimarka
  • Doğduğu Şehir : Kopenhagen
  • Vatandaşı olduğu ülke : Danimarka
  • Pozisyon : Santrafor
  • Bölge : Hücum
  • Ayak : sağ
  • Boy : 186
  • Güncel Market Değeri : 150000 EURO
  • Kariyerinin En Yüksek Market Değeri : 3000000 EURO
  • Güçlü ayağı : sağ ayaklı futbolcular
  • Boyu :

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Instagram Hesabı

Futbolcunun adı Morten , Soyadı ‘Duncan’ Rasmussen olup , instagram adresi morten-lsquo-duncan-rsquo-rasmussen olarak bilinmektedir.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Golleri

Morten ‘Duncan’ Rasmussen gollerine ait Morten ‘Duncan’ Rasmussen gol videoları için en değerli kaynak youtube olup , kariyeri boyunca attığı 68 gol için youtube linki : https://www.youtube.com/results?search_query=morten-lsquo-duncan-rsquo-rasmussen+golleri

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Nereli ? Morten ‘Duncan’ Rasmussen Hangi Ülkeden

‘Duncan’ Rasmussen Denmark doğumlu olup , Kopenhagen şehrinde dünyaya gelmiştir. AyrıcaDanimarka vatandaşıdır.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Kaç Yaşında ?

Morten ‘Duncan’ Rasmussen 1/31/1985 tarihinde doğmuştur.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Eşi , Morten ‘Duncan’ Rasmussen Sevgilisi Kim ?

Morten ‘Duncan’ Rasmussen eşi en çok aranan sorgulamalar arasında yer almaktadır. Morten ‘Duncan’ Rasmussen sevgili konusunda özel hayatına dair bilgilerin yer aldığı https://www.futboldata.com.tr/?s=Morten+sevgilisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Fotoğrafları

‘Duncan’ Rasmussen wallpaper , Morten ‘Duncan’ Rasmussen duvar kağıtları ve Morten ‘Duncan’ Rasmussen fotoğraflarına dair detaylı galeri sayfamız için web sitemizde yer alan foto galeri sayfamızı ziyaret ediniz.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen İstatistikleri

Kariyer boyunca toplam 111 maça çıkan Morten ‘Duncan’ Rasmussen , 6624 dakika süre almış , 68 gol değerine sahip olup , her 97.411764705882 dakikada 1 gol ortalamasına sahiptir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek market değeri 3000000 euro olarak kayıtlara geçmiştir.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Maaşı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen Ne kadar kazanıyor ?

Futbol oynadığı kulübünün resmi adı Aarhus Gymnastik Forening olan ve yerel kullanıcıların google üzerinden Aarhus Gymnastik Forening olarak aradığı takımında 150000 Euro market değerinde bulunmaktadır.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Saç Stili , Saç Modeli

186 cm boyu ile saç stilinin merak edilen futbolcuları arasında yer alan 111 giyim tarzı , saçları ve özel hayatı ile gündem olmaktadır. Saç stiline dair örnekleri Morten ‘Duncan’ Rasmussen  foto galeri alanında inceleyebilirsiniz.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen Forması

‘Duncan’ Rasmussen forma deseni , ‘Duncan’ Rasmussen forma örneği , ‘Duncan’ Rasmussen iç saha forması ve ‘Duncan’ Rasmussen dış saha formaları için https://www.futboldata.com.tr/?s=‘Duncan’ Rasmussen+formasi linkini inceleyebilirsiniz. Morten ‘Duncan’ Rasmussen çocuk forması için Aarhus Gymnastik Forening online alışveriş sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Google Popüler Sorgular : Morten ‘Duncan’ Rasmussen neden link yedi , Morten ‘Duncan’ Rasmussen annesi , Morten ‘Duncan’ Rasmussen babası , Morten ‘Duncan’ Rasmussen ailesi , Morten ‘Duncan’ Rasmussen penaltı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen imzası , kaç gol attı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen şarkısı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen yıllık maaşı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen sakatlandı mı ? , Morten ‘Duncan’ Rasmussen serbest kalma bedeli , Morten ‘Duncan’ Rasmussen transfer , Morten ‘Duncan’ Rasmussen burcu , Morten ‘Duncan’ Rasmussen twitter hesabı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen facebook hesabı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen youtube kanalı , Morten ‘Duncan’ Rasmussen bonservis bedeli.

 

 

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir